Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1. oficiální DH sraz (část 1. - teaser)

Dámy a pánové, po třech letech ustavičné a tvrdé práce bychom Vám rádi sdělili, že letos je ten správný okamžik...

...vyjít se svým reálným avatarem na světlo širého světa a podělit se o tu nádheru s ostatními uživateli. Tudíž všichni odložíme naše brnění, meče, poloautomatické zbraně, pozdržíme záchranu světa a jako bardi se sejdeme na jednom krásném místě, kde budeme vášnivě debatovat, pít a hodovat, co nám hrdla uráčí pozřít.

Jedinečná a neopakovatelná akce, jelikož poprvé je to přece nejlepší! Bude to tak EPICKÉ, že zábavností zastíníme nejeden AAA titul. Takže Vám vřele doporučuji, abyste se zúčastnili největšího reálného DH eventu! Jelikož nechceme dopadnout jako Duke Nukem Forever a opravdu to uskutečnit letos, bereme tento DH projekt velmi vážně. Již minulý rok jsem měl nástřel veškerého programu, takže jen tyto návrhy vzkřísíme a updatujeme do hratelné podoby. Těšit se můžete na různorodé hry, soutěže s herní tématikou, možná i nějaký ten výlet. Na své si také přijdou uživatelé lihovin i cola loky. Vřele uvítáme i zástupkyně něžného pohlaví. Nebojte, případná ochrana od mrštných a chrabrých Jediů zajištěna. Nasnadě je i prezentace na téma dlouho vyhlíženého webu DH 2.0. Čeká na Vás tedy spousta zábavy, zajímavých informací a možná nějaká ta trapárnička z mé produkce. Možná něco hodnotnějšího s Memphisovou kooperací.

Jak jsem zmínil, bereme tento sraz opravdu vážně, proto od Vás potřebujeme zpětnou vazbu. Pro případné zájemce závaznou účast, jelikož dle počtu zájemců se můžou dále zařizovat s předstihem konkrétní prostory, jídlo, pití, upomínkový dáreček a spousta dalších věcí k dosáhnutí achievementu "Best DH sraz ever". Jistě pochopíte, že organizace takovéto větší a náročnější akce bude něco stát, proto každý účastník přispěje poměrnou částí do společného banku, ze kterého se všechny ty příjemnosti budou hradit. Ani já, ani Memphis z toho nemáme ani dukát, tudíž všechnu práci bereme na bedra svého volného času, tudíž od Vás akorát na oplátku očekáváme hojnou účast a skvělou náladu. Samozřejmě budeme rádi za každý názor a také za nápady, co byste si představovali jako náplň srazu. Tato zpráva je tu od toho, abychom zjistili, zda máte zájem o první oficiální sraz. Takže neváhejte a rozviřte tu DEBATSTORM.


PROPOZICE


Místo: Zlín a okolí

Termín: srpen 2011, jelikož chceme přivítat kolegy i z dalekých Čech a pracovně činné, proto se sraz bude konat od pátku do neděle, popřípadě pro ne tak otrlé jedince bez armoru a dostatečných XP do soboty, dle vašeho uvážení a svědomí...

Nabízí se tedy tyto termíny: 12.-14. srpna nebo 26.-28. srpna

V kostce: akce jako sviňa!

S pozdravem,
Fg
event co-ordinator & entertainment manager

P.S.: Žádný správný DH uživatel nesmí chybět! Těšíme se na Vás! Více v příštím článku...

Diskuze ke článku

Tak brněnské osazenstvo se také může naskládat do mého povozu, ale zase dvakrát výhodná jízda by to asi nebyla (jelikož přímák bus z Brna do Zlína stojí 100 Kč :D). Nicméně jihomoraváci taky můžeme porovnat káry a nějak se domluvit, pořád lepší než hromadnou dopravou...
Chuck: To by bylo super, rád bych se do auta přifařil, aspoň bych se 5,5 hodiny nenudil sám ve vlaku.
já to mám z jeseníku, takže bych jel přes šumperk, mohelnice, olmik, přerov - je tu někdo na téhle trase, kdo by se přidal do auta?
PavelU: Zrovna, když jsem Tě teď viděl on-line, hned jsi mě napadl. Myslím, že event. další by mohl být např. JohnCZ, Drolin, Pipboy, z těch vzdálenějších třeba Isair, Karasman, Akhera apod. Teda ne, že bych měl mikrobus, ale 3 spolujezdci, které by mě těch 392 km povzbuzovali, by to být mohli. :-)
Memphis: To teda překvapeně zírám, že to ještě existuje. Já se tam jednou opil absintem s kamarádem někdy tak před 7-8 lety. Jediný místo, které si ze Zlína pamatuju :-)

Jinak mně na termínu moc nezáleží, ale ten druhý zní přece jen o něco líp.
Taktéž mi vyhovuje druhý termín, tedy 26-28.srpna.
Jinak má nabídka s odvozem Ostrava-Zlín a zpět platí a platit bude, 4 lidi můžu vzít (Ostrava, Karviná, Havířov a okolí..), peněžně by to pak vyšlo při 5ti lidech tak na 100-150,-Kč / osoba TAM I ZPĚT..do Zlína už jsem jel několikrát, takže stačí benzin tak za 500-600,-Kč. To podle mě není tak strašné. Pražáci to budou mít dražší i když jich pojede plný vlak :D
Pokud bych přijel, jako že bych rád, tak spíš ten první termín. Těžko příbuzenstvu vysvětlovat, že oslavenec na své narozky nebude doma. :-) Mimochodem, kdybych bral auto, vůbec by nebylo marný, kdyby se ke mně někdo přidal, třeba někdo ze severu nebo středu Čech, kterého bych vyzvedl např. v Turnově (vlaky z Prahy tam jezdívají dost často) a pokračoval s ním do cíle. Ale to je zatím předčasné.
Myslím, že je to dobrý nápad a mohlo by z toho vzejít konečně něco většího, ale mě určitě (snad vás některé potěším) neočekávejte :-)
Nice, konečne nejaké miesto, kam to ani zo Slovenska nebude ďaleko a stáť majlant, ak dovtedy neumriem, tak je dosť pravdepodobné, že sa rád zúčastním. :)
strougy: Jo.

Vic: Účastníci by měli být uživatelé DH (s případným doprovodem), přece jen je to sraz DH. S tím vstupným ještě uvidíme, ale osobně to vidím na stanovené (aby se zaplatily prostory, nějaké to občerstvení...). Ta částka nebude snad nijak závratná a s rostoucím počtem zájemců bude samozřejmě klesat.
v tomhle případě vzdálenost moc neřeším, prostě přijedu, pokud to půjde - srpen je celkem daleko, takže slibovat přesný termín je věc nejistá.
sakra kdybych zůstal v tý samý prcái tak oba termíny nemam volno... takže budu si muset najít něco jinýho :-)
Bude to VIP party jen pro DH, nebo i pro další zájemce ? Vstupné bude dobrovolné, nebo stanovené ?
MCZ: Co z toho. Já se tam pak za měsíc budu stěhovat=S

Ale Zlín je také blíž našim Slovenským bratom... Jedi, Ebb, Aoshi, MtM. Dojedete?
Funguje vlastně ve Zlíně ještě ten nonstop u nádraží? Monako či tak nějak se to snad jmenovalo.
Kdyby v tom Zlíně aspoň bylo něco k vidění! Tedy vyjma vylidněného moderního centra (a teď nemyslím památky).

Předběžně se zúčastním, termín je mi ukradený (moc daleko), byl bych rád, kdyby se tam objevil nějaký známý z Prahy/Ostravy.
monatana: To by bylo fajn, kdyžtak se pak ozvu.

Bursoft: Když vše vyjde dle našich přání, tak bude ty Svijany zbytečné tahat s sebou. ;)
Eru: Není, chceme aby ten sraz trochu vypadal a splňoval jisté podmínky, které dokážeme zajistit jen v lokacích zdejších (organizovat něco někde na neznámé půdě nám nepřijde moc vyhovující).
Pokud splním podmínky pro vstup do magisterského studia, tak přijedu. Je mi jedno, který termín to bude, přizpůsobím se.

P.S. Memphis je ze Zlína, Fg je ze Zlína. Místo srazu je Zlín. To je náhoda? :-))
Vypadá to, že su jedinej, komu se víc hodí první termín. Ale když bude ten druhej, nevadí.
Jak koukám první termím se většině lidí nehodí. K nim se přidávám i já. Ale toho 26. - 28. srpna bych klidně přijel. Dokonce tam jezdí i StudentAgency, takže můžem vyprodat autobus :)

Navíc má Chuck ty narozeniny, tak to ani snad jinej termín bejt nemůže :D
No paráda. Srpen je ještě daleko, ale jak se tak znám, tak mi taky bude víc vyhovovat 26.-28.8. Předběžně se tedy hlásím. Je mi jedno, jestli tam pojedu vlakem nebo autem, spíš mě zajímá nějaké přespání a program celkově, ale věřím, že se na tom ještě domluvíme.
Dorazím. Aspoň budu motivace pro některé, kteří mi chtějí dát do držky=)

A asi jako většině dole... První termín budu mimo ČR, takže připadá v úvahu leda ten druhý.

Bursoft: Banner není špatný nápad.
Super! Docela bych jel. Bohužel, do 13. srpna už mám nějakou akci, takže pro mě připadá v úvahu pouze 26. - 28. srpna. Co se týče cesty - vlak asi nejzažší varianta (zdaleka nejdražší) - nejlepší by bylo složit se na benzín nebo jet busem.
Hurá :). Hodilo by se mi asi víc 26-28 ale asi i toho 12 by šlo. Předběžně se hlásím.
Rád bych se zúčastnil, nicméně by to pro mě znamenalo cestovat přes celou republiku. Což by nemusel být, třeba vlakem apod., problém, ale sám bych tam nejel.
Hmmm... toz na necem bych si tu dovolenou vybrat mel.. hm... finance by taky byt mely, kdyz uz teda jsem ten zamestnany clovek, hm... ale chcu slyset vic detailu, "akce jako svina" me pozitivnima dojmama dvakrat nenaplnuje :)
Vic: V případě více lidí cestujících vlakem cena klesá, navíc existujou všelijaké slevy a tak. Já nedávno jel do Olomouce tam a zpátky za 200 Kč, tohle by taky o moc dráž vyjít nemuselo.
Jo, co se týče nápadů, tak by nebylo špatné udělat nějaký banner na hlavní stranu, aby si toho lidi vůbec všimli, často se stává, že plno DH userů ani neví o nových článcích v blogu, protože se zobrazují docela nenápadně...
Zlin je bohuzel kapanek z ruky, ale pokud by se konal zas nejakej decentni sraz v Praze, o kterym bych vedel, tak bych prisel.
Vic: Vemte radši auto, když se 5 lidí složí, tak se dle mého názoru ušetří čas i něco peněz..
Stejným způsobem bych řešil i ty, kteří bydlí hodně na východě (Ostrava atd, možná i někdo ze Slovenska)..jsem schopný přibrat 4 lidi do auta..
Nicméně na nějaké plánování je ještě čas, srpen je za dlooouho.
"Nechápavý, překvapený, wtf výraz"
Kde se to tu vzalo a co se tu děje ? No pokud budu mít čas a pěněz našetřeno tak přijedu.
Cesta vlakem z HLN Praha: cca 4 hodiny a 384 Kč.
Jinak chci další info :)
Srpen je jeste daleko, nevim, jestli se mi to bude hodit, ale aktualne mam volne oba terminy a predbezne se hlasim.
Tak za sebe říkám KONEČNĚ.

Jinak pokud tento článek slouží i k nějakému průzkumu, komu se víc hodí jaký termín, tak za sebe říkám 26-28 (škoda že ne o týden dřív, to bych taky mohl), ten 12-14 mně osobně nevyhovuje, ale pokud by na to došlo, snažil bych se zařídit.

Jinak doufám, že to klapne dámy a pánové ;)